Dit kan ZoCo Advies voor jou betekenen

Onderstaand vind je een overzicht van al onze trainingen en diensten.

Vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Trainingen

Normkennis ISO 9001

Je leert hoe je  een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem in de basis kunt opzetten.

Interne audits ISO 9001

Je leert hoe je de interne audit kunt toepassen op het ISO 9001 managementsysteem en hoe je een interne auditplanning maakt.

Implementatie ISO 9001

Je leert wat je concreet moet doen om de ISO 9001 norm te implementeren en hoe je zelf aan de slag kunt met jouw ISO 9001 managementsysteem.

Change Management 

Je leert hoe je een team kan begeleiden en motiveren in tijden van verandering.

Lean healthcare

Je leert wat lean werken is en hoe je dit het beste kan toepassen in de praktijk. Ook leer je hoe je processen binnen de organisatie verbetert en onderdeel maakt van het dagelijkse werk.

Project Management

Je leert wat projectmatig werken is en hoe je de scope van de projectopdracht bepaalt. Ook leer je hoe je het project plant en hoe je een goed projectbudget opstelt.

Bedrijfsprocessen en swimlanes mappen

Je leert jouw werkwijzen en kwaliteitssysteem helder te documenteren. Daarnaast krijg je handvatten, zodat je aan de slag kunt met taken en verantwoordelijkheden overzichtelijk in kaart te brengen.

Certificatiebegeleiding

Quick scan  

Samen met een van onze consultants inventariseer je waar je als organisatie staat ten aanzien van de norm en welke vorm van begeleiding gewenst is voor de implementatie van de norm.

Coaching

Ga met ondersteuning van ZoCo zelf aan de slag met de documentatie die vanuit de norm wordt geëist. Wij bieden je alle benodigde kennis, formats en templates. Ook geven we je praktische tips en controleren we de door jou opgestelde documentatie.

Intensieve begeleiding

Wij nemen alles voor je uit handen. ZoCo implementeert de norm voor jou, verzorgt alle benodigde documentatie en voert de interne audit uit. Een van onze consultants komt langs bij jullie locatie(s) en zorgt dat de organisatie klaar is voor de externe audit. 

My ISO Genius

Implementeer de norm volledig zelf met behulp van de online implementatietool My ISO Genius. Stap voor stap word je door de norm begeleidt door My ISO Genius. De tool legt je uit wat je moet documenteren, heeft de formats voor je klaarstaan en geeft je handige tips om het hele proces gemakkelijker te maken.

Niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.