Organisatieadvies

Dit kun je verwachten

ZoCo Advies staat voor kwaliteit in de zorg. Wij geven organisatiebreed advies om zo verschillende kwaliteitsprocessen in de zorg te optimaliseren. Met onze verschillende vormen van organisatieadvies is er altijd een vorm die bij jullie organisatie past.

Lean healthcare

Met een Lean denkwijze kan je als organisatie diensten sneller en effectiever aanbieden en  verbeteringen in jouw zorgorganisatie daadwerkelijk realiseren. Het toepassen van de Lean filosofie binnen jouw organisatie zorgt voor een grotere motivatie bij het zorgverlenend personeel, minder stress en meer tijd voor de patiëntenzorg of de externe klant.

5S Audits

De 5s audit is een methode binnen Lean om efficiënter te werken. De nadruk tijdens de 5s audit ligt op het veilig, goed en efficiënt werken binnen de organisatie en de audit laat zien waar er efficiënter gewerkt kan worden. Wij maken tijdens de audit gebruik van de 5s methode op één A4, de meest gangbare en gebruikte methode waarbij met het behulp van een aantal eenvoudige vragen de score van de audit direct in kaart wordt gebracht.

Bedrijfsprocessen in kaart brengen

Wendbare en gedragen processen, waarbij elke medewerker zijn rol en verantwoordelijkheden kent, vormen de basis om snel te kunnen anticiperen op de wervelwind aan evoluties in de zorg en om telkens opnieuw betrouwbare resultaten te kunnen voorleggen. Met behulp van input van alle betrokken personen visualiseren we de huidige manier van werken en bepalen we samen de gewenste manier van werken en welke acties hiervoor nodig zijn. Ook maken we de processen meetbaar, waardoor je op een eenvoudige manier grip krijgt op je organisatie en klaar bent voor de toekomst.

Ruim 100 tevreden klanten gingen je voor

★★★★

Een professionalisering als organisatie

ZoCo heeft ons geholpen om een goed kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten in onze zorgorganisatie.
De begeleiding van Eefje én het behalen van de ISO certificering heeft er voor gezorgd dat wij een enorme professionalisering als organisatie hebben doorgemaakt.
Michelle Koning-van den Bosch - Stichting Liz
★★★★★

Ik gun iedereen een Eefje

Eefje is inhoudelijk sterk, kan goed luisteren en duiden waar de kern van een vraag of uitdaging ligt en houdt samen met mij onze (werk)processen simpel, effectief en doeltreffend. Je bent betrouwbaar, deskundig en ervaren!
Ik gun iedereen een Eefje.

Ulco de Boer - Zorgpraktijk Ulco

Wil je meer informatie over hoe ZoCo advies jouw organisatie kan adviseren en ondersteunen?

Neem contact op via onderstaand contactformulier

Of neem zelf direct contact op

+31(0)475-400385
info@zoco-advies.nl.
Vestiging Roermond
Westhoven 10
6042 NV Roermond
Vestiging Breda
Regus Markoever Terheijden
Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden

Kwaliteit in de zorg, daar zorgen we samen voor!