Certificatiebegeleiding door ZoCo advies

Wij ondersteunen bij het opzetten of onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de zorgbranche. Iedere organisatie heeft zijn eigen behoeftes en wensen, daarom bieden wij verschillende vormen van ondersteuning aan.

Zo kunnen wij je ondersteunen:

Quick scan  

Samen met een van onze consultants inventariseer je waar je als organisatie staat ten aanzien van de norm en welke vorm van begeleiding gewenst is voor de implementatie van de norm.

Coaching

Ga met ondersteuning van ZoCo zelf aan de slag met de documentatie die vanuit de norm wordt geëist. Wij bieden je alle benodigde kennis, formats en templates. Ook geven we je praktische tips en controleren we de door jou opgestelde documentatie.

Intensieve begeleiding

Wij nemen alles voor je uit handen. ZoCo implementeert de norm voor jou, verzorgt alle benodigde documentatie en voert de interne audit uit. Een van onze consultants komt langs bij jullie locatie(s) en zorgt dat de organisatie klaar is voor de externe audit. 

My ISO Genius

Implementeer de norm volledig zelf met behulp van de online implementatietool My ISO Genius. Stap voor stap word je door de norm begeleidt door My ISO Genius. De tool legt je uit wat je moet documenteren, heeft de formats voor je klaarstaan en geeft je handige tips om het hele proces gemakkelijker te maken.

Ruim 100 tevreden klanten gingen je voor

★★★★

Een professionalisering als organisatie

ZoCo heeft ons geholpen om een goed kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten in onze zorgorganisatie.
De begeleiding van Eefje én het behalen van de ISO certificering heeft er voor gezorgd dat wij een enorme professionalisering als organisatie hebben doorgemaakt.
Michelle Koning-van den Bosch - Stichting Liz
★★★★★

Ik gun iedereen een Eefje

Eefje is inhoudelijk sterk, kan goed luisteren en duiden waar de kern van een vraag of uitdaging ligt en houdt samen met mij onze (werk)processen simpel, effectief en doeltreffend. Je bent betrouwbaar, deskundig en ervaren!
Ik gun iedereen een Eefje.

Ulco de Boer - Zorgpraktijk Ulco

Ben je al in het bezit van een certificaat? 

Dan vindt er elk jaar een controle audit plaats. Wij kunnen jou ondersteunen bij het opstellen van een onderhoudsplan en het uitvoeren hiervan, zodat jij elk jaar voorbereid de controle audit in gaat en het certificaat behouden blijft.

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan