Lead Auditor ISO 9001

Het uitvoeren van complexe audits, interne audits onderhouden en veel kennis over ISO 9001. De Lead Auditor training van ZoCo Advies leidt jou op tot succesvol Lead Auditor. Tijdens de training krijg je niet alleen voldoende theoretische kennis over ISO 9001, ook bieden wij de juiste stappen aan om dit in de praktijk uit te voeren. Een erkende trainer zal er voor zorgen dat jij met succes het examen behaald en je de kennis goed kan toepassen in de praktijk.

Waarom de ISO 9001 Lead auditor training?

  • Na afloop ben je Lead auditor ISO 9001 expert;
  • Je leert complexe interne en externe audits plannen, uitvoeren en te onderhouden;
  • Na afloop weet je hoe je kunt omgaan geconstateerde tekortkomen tijdens de audit;
  • Met het behalen van een certificaat kun je door certificerende instanties worden ingehuurd als ISO 9001 auditor;
  • Onze training bevat een unieke opzet en is zelf in te delen.

De lead auditor trainingen zijn modulair ingedeeld en diverse variaties zijn mogelijk. Je kan de training verschillende dagen volgen of er voor kiezen om normen te combineren. De basis van het trainingsplan bestaat uit vier stappen:

Ter voorbereiding ontvang je van ons verschillende E-Learning modules. Zo heb je voldoende basiskennis alvorens de trainingen beginnen. De klassikale trainingen bestaan uit twee onderdelen: De theoretische basis (dag 1 en 2) en de praktische toepassing (dag 3 en 4). Om het lead auditor certificaat te behalen, moet je een examen afleggen. Het examen kan vanaf afstand of vanuit de trainingslocatie worden gemaakt.

Personaliseren van de training.

Het is mogelijk om de trainingen volledig te personaliseren. Wil je de dagen verspreiden over meerdere maanden? Dat is mogelijk, omdat de trainingen elke maand in dezelfde structuur worden aangeboden. Vermeld bij het aanmelden welke dagen je voorkeur hebben. Daarnaast is het mogelijk om de theoretische basis, dag 1 en 2, te volgen via E-Learningmodules. Het voordeel is dat je zelf de tijd en plaats van leren kan kiezen.

Een training voor jou?

Wil jij meer kennis over (complexe) audits en dit toepassen in de praktijk? Of heb je de ambitie om als auditor aan de slag te gaan voor een certificerende instantie? Dan is deze training iets voor jou! Na afloop van de training ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer!