ISO 9001 brochure

ISO 9001 is de wereldwijde norm voor kwaliteitsmanagement. Organisaties met een ISO 9001 certificering laten zien dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit certificaat bevestigd dat je beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem en processen binnen de organisatie die voldoen aan eisen van ISO 9001. Met onze ISO 9001 brochure zie je eenvoudig wat er moet gebeuren om tot certificering te komen.  
Download ISO 9001 Brochure


Wat is onze ISO 9001 brochure?

Onze ISO 9001 brochure is een hulpmiddel die je helpt bij het implementeren van de ISO 9001 norm. In onze brochure vind je een overzicht van alle stappen die je moet nemen om tot certificering te komen en leggen we stap voor stap uit wat dit voor jou betekent.

ISO 9001 implementeren in 5 stappen

Om tot een succesvolle implementatie te komen dien je een aantal stappen te doorlopen. In onze brochure leggen we meer uit over de stappen die je dient te nemen. Hieronder hebben we de stappen voor je op een rijtje gezet:

  • Inventarisatie en GAP­-analyse
  • Opstellen van de procedures en de documentatie
  • Uitvoeren interne audit
  • Uitvoeren directiebeoordeling
  • Externe audit
Download ISO 9001 brochure

Download ISO 9001 brochure

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten naar een succesvolle ISO 9001 implementatie? Download onze brochure en zie in een oogopslag welke stappen je moet nemen om tot certificering te komen. Heb je vragen over de brochure? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!