In 4 stappen je certificaat! 

Stap 1

Vul je naam en telefoonnummer in op ons contactformulier. Uiteraard kun je ook direct zelf contact met ons opnemen via  +31(0)475-400385 of info@zoco-advies.nl.

Stap 2

Een van onze adviseurs neemt contact met je op voor een inventariserend gesprek. Hierin bespreken we je wensen en behoeften ten aanzien van certificering en organisatieadvies.

Stap 3

Optioneel brengen we door middel van een quick scan de huidige situatie in kaart. In deze quick scan inventariseer je samen met een van onze consultants waar je als organisatie staat ten aanzien van de norm.

Stap 4

Samen bepalen we de gewenste service om te voldoen aan de norm. Past intensieve begeleiding het beste bij jullie of ga je liever zelf aan de slag met behulp van een van onze coaches of de online tool My ISO Genius?

Coaching

Met ondersteuning van een van onze coaches zelf aan de slag met de benodigde documentatie. ZoCo biedt je alle kennis, formats en templates.

Intensieve begeleiding

ZoCo neemt je alles uit handen. Wij implementeren de norm, verzorgen alle benodigde documentatie en voeren de interne audit uit. ZoCo zorgt dat de organisatie klaar is voor de externe audit.

Trainingen

Bij ZoCo Advies volg je een praktische en doelgerichte training, zodat jij direct jouw opgedane kennis in de praktijk kunt toepassen. Onze trainingen worden in-company gegeven, op aanvraag is het ook mogelijk aan te sluiten bij een klassikale (online) training.

My ISO Genius

Je implementeert de norm zelf met behulp van My ISO Genius. Stap voor stap word je door de norm begeleidt door de online tool en krijg je alle informatie en handige tips om het hele proces makkelijker te maken.

Welke vorm van begeleiding je ook kiest, samen met ZoCo behaal jij je certificaat in de zorg!

Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op

Of neem zelf direct contact op

+31(0)475-400385
sales@zoco-advies.nl.